Pensiunea Hora – pensiune în Brașov

De fiecare dată când vii la Brașov, îți oferim alternativa potrivită pentru liniște și relaxare.

literary analysis outline

Untitled-1

Situată în apropiere de centrul orașului Brașov și de Gara Centrală, Pensiunea Hora oferă cazare în condiții moderne, într-un loc liniștit. Vă punem la dispoziție o locație proaspăt renovată,  modernizată și nou utilată. Aici vei avea parte de o zonă liniștită, o cameră sau un apartament așa cum îți dorești și o serie de facilități care îți vor face sejurul mai plăcut.
Ne situăm într-o poziție semi-centrală, la mică distanță de Piața Sfatului Brașov și muntele Tîmpa. Principalele puncte de atracție din zonă sunt Muzeul Casa Sfatului, Poarta Schei, Biserica Neagră, Bastionul Țesătorilor precum și zona Belvedere cu Turnul Alb și Turnul Negru. De asemenea, în apropiere,  la aproximativ 2 minute de mers cu masina se află și complexul Paradisul Acvatic Brașov, unde poți avea parte de momente plăcute și distracție. În proximitate vei descoperi o serie de locații de petrecut timpul liber, precum baruri, restaurante, bowling, magazine și hypermarketuri, precum și cele 3 mall-uri din Brasov.
Odată ajuns la Pensiunea Hora, vei descoperi o oază de liniște si relaxare precum și un personal aflat mereu la dispoziția ta. Aici îți poți alege camera potrivită sau chiar un apartament dotat cu jacuzzi, ai internet gratuit și în curtea pensiunii poți să te relaxezi pe terasă și ai acces la grătar.
Pensiunea Hora este o construcție nouă, dotată cu camere duble, triple și un apartament, fiecare dotate cu baie proprie, sală de mese, terasă și bar deschis non-stop pentru clienții cazați.
Îți poți rezerva acum buy college research papers online camera online și la cerere, îți oferim contra cost servicii de transfer până la și de la aeroport, sau Gara Brasov, masaj și consiliere turistică privind obiectivele pe care le poți vizita în Brașov.

Așadar, oricând ai drum prin Brașov, te așteptăm să ne vizitezi!

Contact

TELEFON: 0771 330 117

contact@pensiuneahora-brasov.ro

www.pensiuneahora-brasov.ro